Επιθεώρησε τα έργα βελτίωσης χλοοτάπητα στο γήπεδο Διδυμοτείχου ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης

Επιθεώρησε τα έργα βελτίωσης χλοοτάπητα στο γήπεδο Διδυμοτείχου ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης

Τα έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα που ξεκίνησαν χθες στο γήπεδο του Διδυμοτείχου και γίνονται με χρήματα που διέθεσε ο δήμος ώστε η Α.Ε.Διδυμοτείχου να δίνει σε αυτό τους αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, επιθεώρησε ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης. 

Μιλώντας για το θέμα, τόνισε: «Προχωράει άμεσα η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου, προκειμένου η Α.Ε.Δ. να μπορεί να αγωνίζεται κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της για τη Γ Εθνική, τΟ κ. Πατσουρίδης ενημερώθηκε για τις εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου από τους ανθρώπους της εταιρίας Hellasod που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Στο δημοτικό στάδιο βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου  (Α.Ε.Δ.). Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μπροντίδης,  ο έφορος της ομάδας  Γιώργος Γκίκας και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ευγενίδειου Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Διδυμοτείχου Αθανάσιος Σίμογλου.

Η εταιρία που ανέλαβε το έργο της  βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου έχει μεγάλη εμπειρία στους χλοοτάπητες και από ‘δω και πέρα θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια εκτέλεση του έργου ώστε το Σεπτέμβριο ο αγωνιστικός χώρος να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, που να ανταποκρίνεται επαρκώς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α.Ε. στη Γ Εθνική κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*