Στην Αλεξανδρούπολη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας

Στην Αλεξανδρούπολη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας

Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί από 20-25 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας «470 Masters Cup» που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) και το τμήμα ιστιοπλοΐας, με την συμμετοχή πληρωμάτων από την Νεα Ζηλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ολλανδία και Ελβετία.

«Η πετυχημένη διοργάνωση του περσινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, η κομβική θέση της πόλης στα βαλκάνια καθώς και η απουσία παρόμοιας διοργάνωσης αποτελεί πόλο έλξης στις γειτονικές χώρες για τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής και την προβολή του,» επισημαίνει στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Έφορος του ΟΦΘΑ Γιάννης Τερζανίδης.
Από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο αγώνας «Οpen Hellenic 470 MastersCup» το οποίο θα είναι ένας αγώνας προετοιμασίας πριν το μεγάλο γεγονός.


Στις 20 Αυγούστου και ώρα 20.00 θα είναι η τελετή έναρξης του «470 Μasters Cup» στο κτήριο της Νέας Νομαρχίας, ενώ οι ιστιοδρομίες θα διεξάγονται από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου από τις 12.00 έως τις 18.00 στην παραλία Αλεξανδρούπολης κάτω από τον φάρο πλησίον του Αγίου Εύπλου.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*