Τις νοστιμιές του “ΕΒΡΟΠΑΡΚΟΥ” απόλαυσαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαίδης

Τις νοστιμιές του “ΕΒΡΟΠΑΡΚΟΥ” απόλαυσαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαίδης

Τις νοστιμιές του “ΕΒΡΟΠΑΡΚΟΥ” που βρίσκεται στην Μάνδρα Σουφλίου, απόλαυσαν πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης, που βρέθηκαν εκεί μαζί με παρέα συγγενών και φίλων, κατά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στον Έβρο.

Η κορυφαία τραγουδίστρια και ο πρώην άσσος της εθνικής ομάδας και της ΑΕΚ όπου διετέλεσε και Πρόεδρος, μετά την επίσκεψη τους στο Δάσος της Δαδιάς όπου ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους και εντυπωσιάστηκαν από τα σπάνια είδη πουλιών, με αποτέλεσμα μάλιστα η Δέσποινα Βανδή να ανεβάσει και ένα… αποθεωτικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, βρέθηκαν στον πανέμορφο χώρο του “ΕΒΡΟΠΑΡΚΟΥ” για φαγητό.

Στο δάσος της Δαδιας! #dadia #evros

Gepostet von Δέσποινα Βανδή am Dienstag, 8. August 2017

Εκεί οι ιδιοκτήτες του, ο Βασίλης με την Δήμητρα, τους ετοίμασαν ένα γευστικότατο τραπέζι με εβρίτικες λιχουδιές και τους ευχαρίστησαν που επέλεξαν να περάσουν κάποιες από τις στιγμές των διακοπών τους στο φιλόξενο περιβάλλον τους. Ανέβασαν μάλιστα και την φωτογραφία που βλέπετε, με το Ντέμη και την Δέσποινα αριστερά, πίσω από τον υπεύθυνο της επιχείρησης Βασίλη Ρέστα.