Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται σε μπάλες… σλάμα(άχυρο) και αποθεώνει το “Εβροπάρκο”

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται σε μπάλες… σλάμα(άχυρο) και αποθεώνει το “Εβροπάρκο”

Μια διαφορετική Δέσποινα Βανδή, που δεν έχει πρόβλημα να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές, ανθρώπινες στιγμές της, αλλά και να διαφημίσει τον Έβρο και τις ομορφιές του με την τεράστια δύναμη που έχει η “εικόνα” της, είδαμε τις τελευταίες μέρες που βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαίδη στον τόπο καταγωγής του.

Μετά την επίσκεψη στο Δάσος της Δαδιάς και τα όσα εντυπωσιακά είπε γι’ αυτό σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυρισμένο κοντά στην ταίστρα των άγριων πουλιών, το βίντεο από τον κήπο με τις ντομάτες της πεθεράς της, η κορυφαία ελληνίδα τραγουδίστρια… ΑΠΟΘΕΩΣΕ και το “ΕΒΡΟΠΑΡΚΟ”, τον πολύ όμορφο χώρο αναψυχής που βρίσκεται στη Μάνδρα Σουφλίου.

Όπως γράψαμε χθες, βρέθηκε εκεί με το Ντέμη και την παρέα τους για φαγητό. Εντυπωσιάστηκε όμως από τον χώρο, με τα διάφορα ζώα που υπάρχουν και βόσκουν ελεύθερα (άλογα, ζαρκάδια,ελάφια κ.,α) και έγραψε τα καλύτερα για τον ιδιοκτήτη του ΕΒΡΟΠΑΡΚΟΥ, τον Βασίλη Ρέστα, αλλά και από τα φαγητά της συζύγου του Δήμητρας Αραμπατζή, στην οποία επίσης αναφέρθηκε.

Η σπουδαία καλλιτέχνης, επέλεξε αυτή την φορά να φωτογραφηθεί πάνω σε μπάλες από… σλάμα(άχυρο) όπως τις λέμε εμείς στον Έβρο, οι οποίες υπάρχουν στον χώρο και μαζί με τα κολακευτικά σχόλια για το ΕΒΡΟΠΑΡΚΟ τα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό όπου φυσικά χιλιάδες τα διάβασαν και έναναν like. Ήταν η καλύτερη διαφήμιση σίγουρα για την επιχείρηση, την οποία απ’ ότι μάθαμε την έχει επισκεφθεί άλλες φορές.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης,, απλοί και χαμογελαστοί με τον μικρό Γιάννη που κλέβει την παράσταση στην φωτογραφία, τον γιο των ιδιοκτητών του ΕΒΡΟΠΑΡΚΟΥ, του Βασίλη Ρέστα και της συζύγου του Δήμητρας Αραμπατζή.