Η δωρεά του βουλευτή Γιώργου Καίσα στο χωριό του

Η δωρεά του βουλευτή Γιώργου Καίσα στο χωριό του

Ένα πολύ χρήσιμο δώρο έκανε στο χωριό του, το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας, με μια κίνηση ουσίας και αυτοί τον ευχαρίστησαν με ανάρτηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σίμου Τσιλίκα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Συγκεκριμένα, ο κ.Καίσας χάρισε στον ποδοσφαιρικό σύλλογο του χωριού Α.Σ ΔΟΞΑ Ελληνοχωρίου ένα ολοκαίνουργιο χορτοκοπτικό μηχάνημα, χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα του γηπέδου και τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Άλλωστε ο αγωνιστικός χώροςτου γηπέδου του Ελληνοχωρίου είναι από τους καλύτερους στον Έβρο και θα ήθελαν να τον διαθέτουν όλοι οι σύλλογοι.

Ο κ.Τσιλίκας συγκεκριμένα έγραψε: “Το νέο απόκτημα της ομάδας μας για την τρέχουσα σεζόν δεν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής αλλά ένα ολοκαίνουργιο χορτοκοπτικό μηχάνημα δωρεά του συντοπίτη και συγχωριανού μας Γεώργιου Καΐσα, χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα του γηπέδου και τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Εκ μέρους του ΔΣ της Δόξα Ελληνοχωρίου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Καΐσα για την δωρεά και την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*