ΖΕΦΥΡΟΣ: Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ακόμα και με 10 ευρώ για ταξίδι από και προς Σαμοθράκη

ΖΕΦΥΡΟΣ: Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ακόμα και με 10 ευρώ για ταξίδι από και προς Σαμοθράκη

Σημαντικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που φτάνουν ως και σε κόστος εισιτηρίου ΜΟΝΟ 10 ευρώ για όποιον επιβάτη χρησιμοποιήσει το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ προκειμένου να ταξιδέψει από και προς την Σαμοθράκη και «κλείσει» πακέτο εισιτηρίων, έχει θεσπίσει η SAOS Ferries. Έτσι το ταξίδι με τον ΖΕΦΥΡΟ είναι το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ που υπάρχει για το ταξίδι στο πανέμορφο νησί.

Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν από τις 7 Αυγούστου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, ενώ αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν υπάρξει ανταπόκριση του κόσμου, να γίνουν ανάλογες προσφορές και στα άλλα πλοία της εταιρείας, δηλαδή το ΣΑΟΣ ΙΙ και το ΣΑΟΝΗΣΟΣ όταν ξεκινήσει δρομολόγια. Μάλιστα ισχύουν για όλους και χωρίς κανέναν όρο ή προϋποθέσεις και δεν κάνουν διακρίσεις σε μόνιμους κατοίκους του νησιού, μονοήμερους επισκέπτες ή τουρίστες που μένουν για μέρες στο νησί και θα πρέπει να μείνουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία ή δωμάτια για να έχουν έκπτωση.

Έτσι το ταξίδι με το ΖΕΦΥΡΟΣ εκτός από ασφαλές, γρήγορο και ευχάριστο λόγω του όμορφου περιβάλλοντος που υπάρχει στο εσωτερικό, είναι και ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ. Είναι χαρακτηριστικό, πως όποιος χρησιμοποιήσει το ΖΕΦΥΡΟΣ από την Αλεξανδρούπολη για να πάει αλλά και να γυρίσει από την Σαμοθράκη ή και το αντίστροφο, θα πληρώσει αντί για 36 ευρώ (18+18) μόνο 30 ευρώ. Δηλαδή θα γλιτώσει 6 ευρώ και το εισιτήριο θα του κοστίσει 15 ευρώ.

Αν πάρει πακέτο δύο εισιτηρίων μετάβασης και άλλων δύο επιστροφής, συνολικά 4 εισιτήρια, αντί για 72 ευρώ που κοστίζουν τώρα θα πληρώσει μόνο 52 ευρώ. Κερδίζει δηλαδή 20 ευρώ έκπτωση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΦΥΡΟΣ