ΔΕΙΤΕ τι φοράει στα πόδια με το κοστούμι ο Κατρούγκαλος. Θα εκπλαγείτε!!!

ΔΕΙΤΕ τι φοράει στα πόδια με το κοστούμι ο Κατρούγκαλος. Θα εκπλαγείτε!!!

Μια εμφάνιση που θα συζητηθεί πάρα πολύ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός που… ξέσκισε τις συντάξεις και αύξησε στα ύψη της εισφορές, σε δημόσια εκδήλωση που έγινε στην Μεσσήνη της Καλαμάτας.

Αν και πάντα φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση, ο νυν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, που ως γνωστόν έχει μια αδυναμία στα κοστούμια και στις ποσέτ, αυτή τη φορά φορούσε στα πόδια… σαγιονάρες παραλίας όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Με εμφανή καλοκαιρινή διάθεση, επέλεξε ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι και ένα μπλε μαντιλάκι, αλλά άφησε τα παπούτσια του στο ..σπίτι. Αντ’ αυτών φόρεσε μια μπεζ σαγιονάρα παραλίας.

Σύμφωνα με την ”Ελευθερία του Τύπου”, ο κ. Κατρούγκαλος βρέθηκε στην Αρχαία Μεσσήνη, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό σε συναυλία της βιεννέζικης ορχήστρας εγχόρδων. Η έλευσή του ωστόσο συνοδεύτηκε με αρκετή καθυστέρηση, ενώ όταν έφτασε, φορούσε μεν από πάνω ένα λινό κοστούμι, από κάτω όμως φορούσε σαγιονάρες.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς αντί να ανοίξει το κρύο νερό άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του. Ήταν μάλιστα τέτοιο το κάψιμο που αναγκάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε στο facebook ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου.

Πηγή: thetoc.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση