Απαγορεύεται αύριο η κυκλοφορία σε περιοχές Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

Απαγορεύεται αύριο η κυκλοφορία σε περιοχές Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας ατόμων και οχημάτων σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης και του Σουφλίου λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς (δείκτης επικινδυνότητας 4) που προβλέπεται για αύριο, Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποφάσισε η Αντιπεριφέρεια Έβρου.

Έτσι τίθενται σε εφαρμογή μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων στις  περιοχές ευθύνης των Δασαρχείων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ, από Πέμπτη 17-8-2017 και ώρα 24:00 μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι με την Αριθμ. Πρωτ. 842/26-6-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, ως Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, τίθενται αυτόματα σε εφαρμογή συγκεκριμένα μέτρα, καθόλη τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι 4 και 5, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς. Μέτρα δύνανται να ληφθούν και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανεξάρτητα από τον δείκτη επικινδυνότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ