Αλεξανδρούπολη: Αρχίζει σήμερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «470 MASTERS CUP»

Αλεξανδρούπολη: Αρχίζει σήμερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «470 MASTERS CUP»

 

Αρχίζει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας «470 MASTERS CUP», μια κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος, που θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 25 Αυγούστου και θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην περιοχή μας. 

Από σήμερα λοιπόν ως τις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο αγώνας «Οpen Hellenic 470 Masters Cup», που θα είναι ένας αγώνας προετοιμασίας πριν το μεγάλο γεγονός. Στις 20 Αυγούστου και ώρα 20.00 θα είναι η τελετή έναρξης του «470 Μasters Cup» στο κτήριο της Νέας Νομαρχίας.
Οι ιστιοδρομίες θα διεξάγονται από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου από τις 12.00 έως τις 18.00 στην παραλία Αλεξανδρούπολης κάτω από τον φάρο πλησίον του Αγίου Εύπλου.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποστηρίζει και στέκεται αρωγός στη μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, το παγκόσμιο πρωτάθλημα «470 MASTERS CUP» που διοργανώνουν ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (Ο.Φ.Θ.Α.) και το τμήμα ιστιοπλοΐας στην Αλεξανδρούπολη.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος πληρώματα από όλο τον κόσμο όπως : Νεα Ζηλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ολλανδία και Ελβετία.

Η πετυχημένη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος «470 MASTERS CUP» το 2006 στην Αλεξανδρούπολη, η κομβική θέση της πόλης μας στα βαλκάνια καθώς και η απουσία παρόμοιας διοργάνωσης αποτελεί πόλο έλξης στις γειτονικές χώρες για τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας και την προβολή του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*