ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Φεύγει πάλι υπάλληλος από το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης με ΜΕΤΑΤΑΞΗ στην Περιφέρεια

ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Φεύγει πάλι υπάλληλος από το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης με ΜΕΤΑΤΑΞΗ στην Περιφέρεια

Η κοροϊδία, η αθέτηση υποσχέσεων, οι δεσμεύσεις που δεν τηρούνται και τα ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ πάνε σύννεφο τελικά στο θέμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Δεν πρόλαβε να περάσει ενάμισι μήνας από τις κινητοποιήσεις του συλλόγου των εργαζομένων, με την κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, το “πάγωμα” και την ανάκληση μετακινήσεων και αποσπάσεων και άρχισαν πάλι τα ίδια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ετοιμάζεται ΝΕΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, η οποία είναι δρομολογημένη. Πρόκειται για πρώην νοσηλεύτρια, η οποία αφού έγινε Διοικητική υπάλληλος, τώρα ζήτησε μετάταξη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία μάλιστα εγκρίθηκε ήδη ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του ίδιου του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ.

Είναι άγνωστο ακόμα,, αν και ποιανού… εξυπηρέτηση, κοινώς ρουσφέτι είναι η συγκεκριμένη μετάταξη, που αποψιλώνει και άλλο σε προσωπικό το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και ακόμα ποιά στάση θα τηρήσουν οι εργαζόμενοι. Γιατί είναι νωπές οι υποσχέσεις του Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, ότι δεν πρόκειται να μειωθεί και άλλο το προσωπικό, όπως και του επικεφαλής της 4ης ΥΠΕ.

Πάντως, να θυμίσουμε ότι για το θέμα των μετατάξεων και των αποσπάσεων, υπήρξαν καταγγελίες των εργαζομένων δια στόματος του Προέδρου τους Χριστόδουλου Μεντίζη, ότι η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά ήταν από κάποιες προηγούμενες μετατάξεις, μεταθέσεις ή αποσπάσεις. Οι καταγγελίες μάλιστα αυτές είχαν προκαλέσει την αντίδραση της κ.Γκαρά που απείλησε με προσφυγή στην Δικαιοσύνη τον κ.Μεντίζη και αυτός απάντησε ότι είναι καλοδεχούμενο κάτι τέτοιο, γιατί έχει να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία. Φυσικά όσο είδατε εσείς την προσφυγή της κ.Γκαρά, άλλο τόσο αυτή έγινε.