ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Τρομοκρατική επίθεση με 13 νεκρούς στη Βαρκελώνη!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Τρομοκρατική επίθεση με 13 νεκρούς στη Βαρκελώνη!!!

Παγκόσμιο σοκ για μια ακόμη φορά, αυτή την φορά με τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και τραγικό απολογισμό 13 νεκρούς και 25 τραυματίες, ανάμεσα τους και μια ελληνίδα, όταν φορτηγάκι έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε πολυσύχναστο σημείο της ισπανικής πόλης.

Σκηνές τρόμου σε μεγάλο πεζόδρομο στο κέντρο της Βαρκελώνης εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στον μεγάλο πεζόδρομο της La Rambla, παρασύροντας στο πέρασμά του δεκάδες ανθρώπους. Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 25 έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ανέβηκε στον πεζόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε το όχημά του πάνω στους πεζούς, οι οποίοι έντρομοι προσπαθούσαν να γλιτώσουν.
Συμφωνά με μαρτυρίες, δεκάδες άνθρωποι βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος, ενώ η ισπανική αστυνομία έχει αποκλείσει και εκκενώσει ολόκληρη την περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς και οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας και η αντιτρομοκρατική.

Μία Ελληνίδα συγκαταλέγεται στους τραυματίες του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ράμπλας της Βαρκελώνης.
Δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά για την κατάσταση της υγείας της

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=qYtwUAxiVDE

Πηγή: protothema.gr