Πατσουρίδης: «Προχωράμε ένα ακόμη μεγάλο έργο ύδρευσης στο Δήμο Διδυμοτείχου»

Πατσουρίδης: «Προχωράμε ένα ακόμη μεγάλο έργο ύδρευσης στο Δήμο Διδυμοτείχου»


Ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση ενός ακόμα έργου ύδρευσης στον Δήμο Διδυμοτείχου, με τον ανάδοχο να ανδεικνύεται για το έργο βελτίωσης της ύδρευσης στην πόλη και τους οικισμούς της, συνολικού προϋπολογισμού 1.577.000 ευρώ.

Με αυτή την αφορμή, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης υπογραμμίζει: «Χτες Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτός μειοδοτικός διαγωνισμός για το έργο της βελτίωσης της ύδρευσης της πόλης του Διδυμοτείχου και των οικισμών του. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.577.000 ευρώ. Μετά τη συμβασιοποίηση του έργου ο ανάδοχός του είναι υποχρεωμένος να το υλοποιήσει μέσα σε διάστημα δώδεκα μηνών. Ένα ακόμη μεγάλο έργο ύδρευσης που σίγουρα θα συμβάλλει στη βελτίωση της ύδρευσης τόσο στο Διδυμότειχο, όσο και στους οικισμούς του».

Μετά από όσα προηγήθηκαν και τα σοβαρά προβλήματα που υπήρξαν με το νερό, είναι φυσικό ο δήμαρχος να δίνει ιδιαίτερη σημασία και να προβάλλει τις δημοπρατήσεις των έργων που δεν είχαν προχωρήσει και πλέον μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσουν τα δυο έργα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από γραφειοκρατικής πλευράς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*