ΕΚΤΑΚΤΟ-Σαμοθράκη: Αγνοείται 40χρονος Έλληνας στη “Γριά Βάθρα” από το πρωί.

ΕΚΤΑΚΤΟ-Σαμοθράκη: Αγνοείται 40χρονος Έλληνας στη “Γριά Βάθρα” από το πρωί.

Αγωνία στην Σαμοθράκη για έναν 40χρονο Έλληνα τουρίστα, που αγνοείται από τις 10 το πρωί στην περιοχή “Γριά Βάθρα” και μέχρι πριν λίγη ώρα οι Πυροσβέστες που είχαν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τον ίδιο ότι έχει χάσει τον προσανατολισμό του, δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος επισκέπτης του νησιού, κάποια στιγμή τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική και δήλωσε ότι έχει χαθεί πηγαίνοντας για την φημισμένη “Γριά Βάθρα”. Αμέσως σήμανε κινητοποίηση των πυροσβεστών, οι οποίοι άρχισαν την αναζήτηση. Παρά τις προσπάθειες τους όμως, ίσως και επειδή ο αγνοούμενος υπέστη κρίση πανικού και δεν μπορούσε να περιγράψει το ακριβές σημείο που βρίσκεται, μέχρι τη στιγμή που νύχτωσε δεν κατάφεραν να τον βρουν.

Αποφασίστηκε μάλιστα να σταματήσουν οπι έρευνες τη νύχτα και να συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας. Πάντως μέχρι πριν λίγη ώρα μιλούσαν τηλεφωνικά μαζί του και ο 40χρονος Έλληνας έδειχνε να είναι καλά στην υγεία του. Δεν είναι φυσικά  η πρώτη φορά που προκύπτει πρόβλημα στις Βάθρες της Σαμοθράκης, αφού λόγω του δύσβατου και του κακοτράχαλου τοπίου σε κάποια σημεία, όσοι δεν γνωρίζουν καλά την περιοχή και πηγαίνουν μόνοι τους, στην καλύτερη χάνονται και στην χειρότερη έχουν σοβαρά ατυχήματα με τραυματισμούς.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Pingback: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ-Σαμοθράκη: Βρέθηκε σώος από την ΕΜΑΚ ο Έλληνας που αγνοούνταν από χθες – EVROS NEWS

Απάντηση