Ο Στυλιανίδης πως δεν… έτρεξε στη Σαμοθράκη να βρει τον Καραμανλή;

Ο Στυλιανίδης πως δεν… έτρεξε στη Σαμοθράκη να βρει τον Καραμανλή;

Στην Σαμοθράκη για διακοπές βρίσκεται από χθες οικογενειακώς ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπως ΠΡΩΤΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας ενημέρωσε το evros-news.gr χθες το βράδυ. Στην παρέα εκτός από την σύζυγο του Νατάσσα και τα δυο παιδιά τους, είναι ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.Δ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Απορώ πάντως πως δεν… έτρεξε ακόμα στην Σαμοθράκη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην βουλευτής και υπουργός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Κομοτηνή. Γιατί συνέχεια επικαλείται το γεγονός ότι είναι ακραιφνής καραμανλικός, βρίσκει πως ο πρώην Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του τα έκαναν όλα τέλεια και δεν έχουν καμιά ευθύνη για το γεγονός ότι η Ελλάδα πήγε στα… βράχια, την χρεοκοπία και το Μνημόνιο και με δική τους σημαντική ευθύνη.

Μάλιστα πολλές φορές είναι από τους συνδαιτημόνες του Καραμανλή σε κάποια από τα ταξίδια αναψυχής του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως τον περασμένο χειμώνα, που ήταν μαζί του την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Σερβίας. Από την στιγμή λοιπόν που ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στην Θράκη και ο κ.Στυλιανίδης συχνά αυτπροβάλλεται με δηλώσεις και συγγραφή βιβλίων ως… Θρακάρχης, θα έπρεπε κανονικά να πάει στην Σαμοθράκη.

Από τους νταβατζήδες στα… κότερα

Ο πρώην Πρωθυπουργός πραγματοποιεί επισκέψεις σε κάποια νησιά του βορείου Αιγαίου, αφού πριν την Σαμοθράκη ήταν στην Λήμνο, με την θαλαμηγό που δημοσιεύσαμε χθες να είναι αγκυροβολημμένη λίγο έξω από το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Δεν γνωρίζουμε σε ποιόν ανήκει, αν και ακούγονται κάποια ονόματα επιχειρηματιών ως πιθανόν ιδιοκτητών της.

Δεν μπορεί όμως να μην έρθει αυτόματα στο μυαλό μας εκείνη η περιβόητη “επίθεση” που είχε κάνει από την ταβέρνα του “Μπαϊρακτάρη” στο Μοναστηράκι όταν ανέλαβε Πρωθυπουργός, μιλώντας για… νταβατζήδες που ελέγχουν τα πάντα στην Ελλάδα και ανεβοκατεβάζουν Κυβερνήσεις, αλλά και λυμαίνονται το κρατικό χρήμα. Ασφαλώς και είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ, γιατί αυτό συνέβαινε και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και με την τωρινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο Μπόμπολας με τον “Άκτωρα” εξάλλου παίρνει και πάλι τα περισσότερα δημόσια έργα.

Πως όμως από τους… νταβατζήδες, φτάσαμε στις κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά με κότερο που όπως ακούγεται ανήκει σε επιχειρηματία, αυτό σίγουρα δεν μπορώ να το εξηγήσω και με ξεπερνάει. Όπως επίσης και το γεγονός, πως σε μια στιγμή που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, τσακισμένη από την 7ετή και πλέον οικονομική κρίση και τα Μνημόνια, δεν μπορεί να πάει ούτε μια-δυο ημέρες διακοπές για να βρέξει λίγο τα πόδια του στη θάλασσα, ο Καραμανλής κάνει βόλτες με κότερα στα νησιά.