Ποιός καραμανλικός του Έβρου, προσλήφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ποιός καραμανλικός του Έβρου, προσλήφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο;

Μια και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρίσκεται για διακοπές οικογενειακώς αυτές τις ημέρες στα μέρη μας και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Σαμοθράκη, έμαθα ότι ένας καραμανλικός του Έβρου προσλήφθηκε πρόσφατα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κι αυτό έγινε φυσικά με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά προφανώς έπαιξε ρόλο η άριστη σχέση που έχει ο ίδιος τόσο ο ίδιος όσο και ο συμπατριώτης μας με τον Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, ο συντοπίτης μας δούλευε επί Κυβερνήσεως Καραμανλή και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου πήγε χάρη στην συγγένεια την οποία έχει με στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά διορίστηκε παράλληλα και σε κρατική θέση στη Βόρεια Ελλάδα.

Δεν είχε πάντως ενεργό συμμετοχή στα τοπικά κομματικά δρώμενα με οποιονδήποτε θεσμικό ή μη ρόλο, σε εθνικές, νομαρχιακές ή αυτοδιοικητικές εκλογές βγαίνοντας μπροστά όπως έκαναν πολλοί άλλοι, ώστε να συμβάλλει στην άνοδο της στην Κυβέρνηση τόσο επί Καραμανλή το 2004 όσο και επί Σαμαρά το 2012.

Απλά, χάρη στην συγγενική σχέση με στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού, μετά το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε τώρα στο Προεδρικό Μέγαρο. Κι ύστερα αναρρωτιούνται στη Νέα Δημοκρατία, γιατί ο απλός της κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη και συνεχίζει να το κάνει, παρά τα “εγκλήματα” της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.