Α.Ε. Διδυμοτείχου: Πολύ κοντά σε τέσσερα μεταγραφικά “μπαμ” με Σταματόπουλο, Συριτούδη, Κουρδάκη και Γκιντίδη

Α.Ε. Διδυμοτείχου: Πολύ κοντά σε τέσσερα μεταγραφικά “μπαμ” με Σταματόπουλο, Συριτούδη, Κουρδάκη και Γκιντίδη

Τέσσερα τεράστια μεταγραφικά “μπαμ” είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Α.Ε.Διδυμοτείχου, που θα πάρει ως γνωστόν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και να ενισχυεθεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, ώστε να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, η ομάδα του Διδυμοτείχου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Συριτουδη και Σταματόπουλου από την Καβάλα, την επιστροφή του Κουρδάκη και την απόκτηση του Γκιντίδη από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Κώστας Συριτούδης που αγωνιζόταν στην Καβάλα και έμεινε ελεύθερος, θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη που θα ενισχύσει την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Παύλος Σταματόπουλος που επίσης αγωνίστηκε στην Καβάλα, είναι γνωστό πόσο σημαντικές δυνατότητες έχει και φυσικά με την εμπειρία του σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα θα βοηθήσει πολύ τη νεοφώτιση ομάδα του Έβρου.

Παράλληλα γυρίζει μετά από ένα χρόνο που βρέθηκε στην Ουγγαρία ο κεντρικός αμυντικός και με εμπειρία σε ομάδες Α’ εθνικής Παναγιώτης Κουρδάκης, του οποίου είναι γνωστές οι δυνατότητες.

Τέλος, σημαντική είναι και η περίπτωση του ταλαντούχου Κώστα Γκιντίδη που αγωνιζόταν στην από Κ20 του ΠΑΟΚ, αλλά είναι γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας της ΑΕΔ και ασφαλώς διψάει για διακρίσεις με την ομάδα που ξεκίνησε.

Η διοίκηση με τον Πρόεδρο Νίκο Τσουλκανάκη και τους συνεργάτες του κάνει τα πάντα προκειμένου να δώσει πολλές επιλογές στον Βούλγαρο τεχνικό Κρίστο Τελκίνσκι, γι’ αυτό και κάνει με πολύ προσοχή τις συζητήσεις τον τελευταίο καιρό με τους τέσσερις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και είναι κοντά σε συμφωνάι μαζί τους.