Διακοπές και ξεκούραση για τη Νατάσα Γκαρά στη Σαμοθράκη ακούγοντας… Πέτρο ‘Ιμβριο

Διακοπές και ξεκούραση για τη Νατάσα Γκαρά στη Σαμοθράκη ακούγοντας… Πέτρο ‘Ιμβριο

Για ολιγοήμερη ξεκούραση και διακοπές στην Σαμοθράκη, βρίσκεται αυτές τις μέρες η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά. Μάλιστα χθες βράδυ βρέθηκε στο club REBEL, όπου εμφανίστηκε εκτάκτως ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, που κατάγεται από το πανέμορφο νησί και έχει έρθει για διακοπές. 

Η νεαρή κυβερνητική βουλευτής, φωτογραφήθηκε μάλιστα στο συγκεκριμένο club με τον Πρόεδρο των επαγγελματιών του νησιού Γιάννη Γλήνια, ο οποίος και κοινοποίησε τη φωτογραφία που βλέπετε και την οποία ανέβασε στο προφίλ του ένας επισκέπτης του νησιού από την Αθήνα. Η κ.Γκαρά,  μετά από μια κοπιαστική και δύσκολη κοινοβουλευτική χρονιά, όπου τόσο η ίδια όσο και οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ένα ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το δεύτερο δικό τους, αλλά και άλλα σκληρά μέτρα που μειώνουν μισθούς και συντάξεις και αυξάνουν φόρους και εισφορές για τους πολίτες, είχε ανάγκη την ξεκούραση και τις διακοπές, μια και ακολουθεί μια εξίσου δύσκολη χρονιά όταν ανοίξει η Βουλή.

Σίγουρα είναι αξιέπαινη, για το γεγονός ότι επέλεξε να περάσει τις λίγες μέρες διακοπών της στο νησί του Έβρου, την εκπληκτική μας Σαμοθράκη. Είχε άλλωστε την ευκαιρία να συναντήσει και τον κ.Γλήνια, με τον οποίο τους συνδέει ο κοινός αγώνας για καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Όπως εξάλλου η ίδια δήλωσε, έκανε παρεμβάσεις στο υπουργείο Ναυτιλίας για να δρομολογηθεί το ταχύπλοοο Σαμοθράκη 1.

Να επισημάνουμε επίσης ότι οι πολιτικοί της Ορεστιάδας στηρίζουν έμπρακτα την Σαμοθράκη μας, αφού μετά τον δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη που ήταν πριν λίγο καιρό εκεί για διακοπές και την Χρυσή Μπαχαρίδου η οποία είναι μέλος της Ν.Δ και ακούγεται για υποψήφια βουλευτής και η κ.Γκαρά… ψήφισε Σαμοθράκη.