Η παραδοσιακή πίτα Μηλίνα του Έβρου διαφημίζεται στην προωθητική καμπάνια της AEGEAN

Η παραδοσιακή πίτα Μηλίνα του Έβρου διαφημίζεται στην προωθητική καμπάνια της AEGEAN

Η παραδοσιακή πίτα Μηλίνα του Έβρου, διαφημίζεται και γίνεται γνωστή σε όλο τον κόσμο, μέσω της προωθητικής καμπάνιας της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN Greece by Greeks, στην οποία την “ανέβασε” ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος: “Σε μια προσπάθεια να διαφημισθεί ένα τοπικό προϊόν του Έβρου σε όλο τον κόσμο και με αφορμή την πρόσφατη γιορτή της “Μηλίνας” (παραδοσιακή πίτα) στην Κίρκη, ανέβασα στην προωθητική καμπάνια Greece by Greeks της Aegean, αντιπροσωπευτική φωτογραφία της “Μηλίνας” με τα σχετικά συνοδευτικά σχόλια.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να “πατήσουν”πάνω στην ανάρτηση ή να μπουν στο http://greecebygreeks.gr και να κάνουν like (πάτημα στην ?) στην συγκεκριμένη καταχώρηση, στην κατηγορία ΓΕΥΣΕΙΣ “ένα γλυκό ή φαγητό που φτιάχνεται μόνο μια μέρα το χρόνο”.

Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το υλικό που θα επιλεχθεί θα συγκεντρωθεί και θα μοιραστεί μεταφρασμένο, σε όλους τους ξένους επισκέπτες που θέλουν να δουν την Ελλάδα, μέσα από τα δικά μας μάτια”!

Οπότε όλοι οι Εβρίτες που βρίσκονται παντού στον κόσμο, θα πρέπει να κάνουν like για να προωθήσουμε αυτή την παραδοσιακή μας πίτα μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας. Αξίζει τον κόπο.