Ευχαριστώ του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στους πυροσβέστες για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Ευχαριστώ του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στους πυροσβέστες για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Τις ευχαριστίες του προς τους πυροσβέστες για την άμεση και έγκαιρη επέμβαση τους που είχε αποτέλεσμα την κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε Νέα Μάκρη και Πλατανότοπο Μαίστρου, εξέφρασε μα ανακοίνωση του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίωση: “Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ, Αρχιπύραρχο Ναθαναήλ Ρήγα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα καθώς και όλους τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος που άοκνα και με περίσσιο κουράγιο συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάσβεση των δύο πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στην περιοχή Μάκρης και στον Πλατανότοπο Μαΐστρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Η άμεση ανταπόκριση, ο συντονισμός και η άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου Αλεξανδρούπολης υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες στο να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς θέτοντας εκτός κινδύνου τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η δύναμη ψυχής που επέδειξαν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη”, καταλήγει η ανακοίνωση του δημάρχου της Αλεξανδρούπολης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση