Άκυρες οι προσλήψεις σε 17 δήμους. Τις πήρε πίσω ο ΟΑΕΔ, λόγω λάθους

Άκυρες οι προσλήψεις σε 17 δήμους. Τις πήρε πίσω ο ΟΑΕΔ, λόγω λάθους

Άκυρες είναι οι προσλήψεις σε 17 δήμους της χώρας, αφού η διοίκηση του ΟΑΕΔ τις πήρε πίσω επειδή διαπιστώθηκε μπάχαλο και σημαντικά λάθη στη μοριοδότηση στους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει ότι δεν ισχύουν πλέον οι πίνακες της μοριοδότησης των αιτούντων ανέργων οι οποίοι ανακοινώθηκαν μόλις προχθές, λόγω λάθους που έγινε στην βάση δεδομένων και οφείλεται σε ανάδοχο εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα .

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες που αναρτήθηκαν χθες, αφορούν το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 17 δήμους της χώρας.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έκαναν οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, στον οποίο και εντόπισαν λάθη σε συγκεκριμένη μοριοδότηση κριτηρίου που ορίζει η προκήρυξη, χωρίς όμως να έχει γίνε γνωστό.

Στόχος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ είναι να αναρτηθούν κε νέου τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας την Παρασκευή και τελικά αν καταστεί εφικτό να ξεκινήσουν οι ενστάσεις από την Δευτέρα.

Έτσι όλοι οι αιτούντες άνεργοι στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα πρέπει να θεωρούν τα μόρια τους άκυρα και την Παρασκευή – εκτός απρόοπτου – να δουν εκ νέου τη μοριοδότησή τους στους νέους πίνακες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*