Ακολουθούν και άλλοι, μετά την “παραίτηση” Αμοιρίδη απ’ τον Μέτιο;

Ακολουθούν και άλλοι, μετά την “παραίτηση” Αμοιρίδη απ’ τον Μέτιο;

Mε μια λακωνική δήλωση που όμως «λέει» πολλά, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος θέτει εκτός των ψηφοδελτίων της Περιφερειακής Αναγέννησης -και άρα εκτός της ομάδας της πλειοψηφίας από τώρα- τον περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης, πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ και τ. εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού ΑΜ-Θ Μιχάλη Αμοιρίδη!

Σύμφωνα με τον κ. Μέτιο, ο κ. Αμοιρίδης αγνόησε συστηματικά συστάσεις και προειδοποιήσεις που του έγιναν (δίχως να κατονομάζει σε τι αφορούσαν) και επέλεξε να «χαράξει» έναν προσωπικό δρόμο μέσα στην παράταξη, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό.

Αποφάσισα να διευκολύνω τον κ. Αμοιρίδη στις επιλογές του…

«Από την επόμενη κιόλας μέρα της παραίτησής του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης επέλεξε να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο, σε απόσταση από την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, αγνοώντας τις επανειλημμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις που του έγιναν. Για να δικαιολογήσει την επιλογή του αυτή προσπαθεί να εμφανιστεί ως μοναδικός εκφραστής του οράματος του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη.

Επειδή όμως κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του πάνω από την Περιφέρεια, την παράταξη και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και επειδή δεν υπάρχει χρόνος να ασχολούμαστε παρά μόνο με το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, αποφάσισα να διευκολύνω τον κ. Αμοιρίδη στις επιλογές του.

Ανακοινώνω λοιπόν ότι θα είναι εκτός του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές».

Ακολουθούν και άλλοι;

 Όλα αυτά βέβαια ξεκίνησαν μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του «διαδόχου» του αείμνησου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και το παρασκήνιο που υπήρξε. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση Αμοιρίδη «άνοιξε τον ασκό του αιόλο» και θα ακολουθήσουν και άλλοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Κάποιοι θα αποχωρήσουν μόνοι τους, γιατί δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι εκ νέου με τον Μέτιο, αν αυτός ηγηθεί και πάλι της παράταξης.
 Πηγή: kavalapost.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*