Έρχονται στον Έβρο σε λίγες μέρες Κώστας Καραμανλής, Άδωνης Γεωργιάδης

Έρχονται στον Έβρο σε λίγες μέρες Κώστας Καραμανλής, Άδωνης Γεωργιάδης

Στον Έβρο θα βρεθούν σε λίγες μέρες ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης, προκειμένου να μιλήσουν σε κομματικές συγκεντρώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, βουλευτής Σερρών, θα βρεθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να μιλήσει προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Έβρου. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνης Γεωργιάδης θα βρεθεί και αυτός στην περιοχή μας και θα μιλήσει στην Ορεστιάδα.

Περιφερειακή συνάντηση ΟΝΝΕΔ Α.Μ.Θ την Παρασκευή

Η κινητικότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έντονη και την Παρασκευή 25 Αυγούστου στην Αίθουσα περιφερειακού συμβουλίου παλιά νομαρχία Ροδόπης και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη περιφερειακή συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Α.Μ.Θ, στην Κομοτηνή με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Α.Μ.Θ κ. Ανέστη Παπαδόπουλου.

Με την παρουσία τους θα τιμήσουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό στα μέλη της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, καθώς και ο Περιφερειάρχης Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Πασχάλης.

Η συνάντηση θα αποτελέσει την έναρξη για την επίτευξη των στόχων μέσα από μία ατζέντα θεμάτων ευρείας κοινωνικής κλίμακας με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι νέοι και οι νέες σε όλη την περιφέρεια.

Τέλος, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς κάθε νέο που ενδιαφέρεται για την ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να προσφέρει εθελοντικά στις μελλοντικές δραστηριότητες και να ενημερωθεί για αυτές.