Επιβραβεύει τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ, ΤΕΙ η SAOS Ferries

Επιβραβεύει τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ, ΤΕΙ η SAOS Ferries

Επιβραβεύει έμπρακτα η SAOS FERRIES  του μαθητές της Σαμοθράκης που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις την είσοδο τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αφού όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, προσφέρει σπουδαίες εκπτώσεις στα εισιτήρια μετακίνησης τους με τα δυο πλοία της εταιρείας, το ΣΑΟ ΙΙ και το ΖΕΦΥΡΟΣ.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι ισχύει η ίδια έκπτωση στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα: ” Η SAOS Ferries μοιράζεται τη χαρά της επιτυχίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές  και  προσφέρει  ειδική έκπτωση για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η SAOS FERRIES διευκολύνει  όλους τους φετινούς επιτυχόντες από το Γενικό Λύκειο Σαμοθράκης ,  χωρίς κριτήρια και προϋποθέσεις , προσφέροντας οικονομικότερες τιμές για το χρονικό διάστημα από 26 Αυγούστου έως 31Οκτωβρίου 2017.

Συγκεκριμένα προσφέρει:

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των επιτυχόντων φοιτητών και φοιτητριών με τα πλοία ΣΑΟΣ ΙΙ και ΖΕΦΥΡΟΣ

*Για τη χρήση της έκπτωσης απαιτείται η επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών  Εξετάσεων 2017»,κατά την έκδοση των εισιτηρίων.

Παράλληλα, η SAOS FERRIES σταθερά εδώ και χρόνια προσφέρει στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν 50% έκπτωση.

Η SAOS FERRIES συγχαίρει τους νέους φοιτητές του νησιού μας,  τους στηρίζει έμπρακτα και τους εύχεται δημιουργικές σπουδές και καλή σταδιοδρομία .