Που απαγορεύεται σήμερα η κυκλοφορία στον Έβρο, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιας

Που απαγορεύεται σήμερα η κυκλοφορία στον Έβρο, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιας

Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς που προβλέπεται για σήμερα  Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017, και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τίθενται σε εφαρμογή μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων  και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς Δρυμούς, Δάση και «ευπαθείς» περιοχές.

Αυτές οι περιχοές βρίσκονται στη Σαμοθράκη, καθώς και στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου και στον οδικό άξονα Δαδιάς – Γιανούλης – Λουτρών από αύριο 26-8-2017 μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι με την Αριθμ. Πρωτ. 842/26-6-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, ως Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, τίθενται αυτόματα σε εφαρμογή συγκεκριμένα μέτρα, καθόλη τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι 4 και 5, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς. Μέτρα δύνανται να ληφθούν και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανεξάρτητα από τον δείκτη επικινδυνότητας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*