Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ με τα μπαχαρικά Captain’s ξεκίνησε δραστηριότητα στην Καβύλη

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ με τα μπαχαρικά Captain’s ξεκίνησε δραστηριότητα στην Καβύλη

Μια από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των μπαχαρικών, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε που διαθέτει την γνωστή φίρμα Captain’s, ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα δραστηριότητα στην περιοχή της Καβύλης, αφού ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις και απέκτησε τις εγκαταστάσεις της εβρίτικης εταιρείας ΑΡΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ-ΔΑΛΤΣΙΔΗΣ

Οι δυο πλευρές υπέγραψαν τα συμβόλαια, οι εγκαταστάσεις άλλαξαν χέρια όπως επιβεβαίσε στο evros-news.gr o πρώην δήμαρχος Κυπρίνου κ Σιδέρης Δαλτσίδηςτον οποίο συναντήσαμε στις εκδηλώσεις του Συνεταιρισμού Γυναικών Τριγώνου ΓΑΙΑ και ήδη η αθηναϊκή εταιρεία συγκέντρωσε σημαντικές ποσότητες σκόρδων από μενονωμένους όμως παραγωγούς της περιοχής Νέας Βύσσας.

Στόχος είναι να παράγονται μπαχαρικά ή mix μπαχαρικών με βασικό συστατικό το σκόρδο Βύσσας που υπάρχει άφθονο στην περιοχή και είναι το καλύτερο του κόσμου. Δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια συμφωνάι για συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Σκορδοπαραγωγών της Νέας Βύσσας αν και είχαν γίνει παλαιότερα συζητήσεις. Αναμένεται πλέον ο εξειδικευμένος μηχανολογικός και άλλος εξοπλισμός, ώστε να ξεκινήσει η επεξεργασία και η παραγωγή τν προϊόντων.

Φυσικά εκτός της αγοράς, η ΓΙΩΤΗΣ θα πραγματοποιήσει επενδύσεις για βελτίωση των εγκαταστάσεων, ενώ έχει άριστη τεχνογνωσία στον τομέα των μπαχαρικών, αφού για περισσότερα από 80 χρόνια, η οικογένεια ΓΙΩΤΗ δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εισαγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων. Η πρώτη εταιρία ιδρύθηκε το 1936 και λειτούργησε έως το 1973 με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΓΙΩΤΗ που ήταν και το όνομα του ιδρυτή της Χρήστου Γιώτη.

Η μεγάλη επιτυχία της εταιρίας ξεκινά το 1973 όπου με την επωνυμία πλέον ΑΘ. ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο με την εισαγωγή, επεξεργασία και συσκευασία μπαχαρικών και βοτάνων κάτω από το brand Captains. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν καθοριστικά για την πορεία της εταιρίας όπου κάτω από τη διοίκηση του προέδρου της Αθανασίου Γιώτη το brand Captains έγινε leaderστην ελληνική αγορά.