Ανακάλεσε την απόφαση μετακίνησης του στην Αθήνα ο Λαμπάκης, μετά τις καταγγελίες Μιχαηλίδη

Ανακάλεσε την απόφαση μετακίνησης του στην Αθήνα ο Λαμπάκης, μετά τις καταγγελίες Μιχαηλίδη

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες, αφού ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ανακάλεσε  εσπευσμένα την Πέμπτη 25 Αυγούστου την απόφαση της μετακίνησης του στην Αθήνα, μετά τις καταγγελίες του επικεφαλής της αντιπ[ολίτευσης Παύλου Μιχαηλίδη, ότι υπήρξε διπλή απόφαση κάλυψης των εξόδων μετακίνησης του. 

Υπό το βάρος και των αποκαλύψεων αυτών, ο κ.Λαμπάκης που ως Πρόεδρος της ΠΕΔ είχε υπογράψει την απόφαση μετακίνησης στην Αθήνα με την συγκεκριμένη ιδιότητα, αλλά και μια δεύτερη ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης για το ίδιο ταξίδι, αναγκάστηκε να στείλει άρο άρον έγγραφο να ανακληθεί η πρώτη απόφαση.

Θέμα παραίτησης του από την ΠΕΔ;

Όλα αυτά πάντως έχουν δημιουργήσει προβληματική “εικόνα” για το πρόσωπο του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) όπου είναι Πρόεδρος και θεωρείται κρίσιμη η γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης στην Κομοτηνή. Εκεί δεν αποκλκείεται να τεθεί από κάποιους ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του δημάρχου Αλεξανδρούπολης από την θέση του επικεφαλής της ΠΕΔ, μετά από όσα συνέβησαν, ενώ έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως σχεδιάζεται η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του περιφερειακού οργάνου στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα της μετακίνησης του με έξοδα της ΠΕΔ στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε κομματική εκδήλωση κιαι συγκεκριμένα στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, είχε αναδείξει τότε μόνο το Evros news, μετά και τις σχετικές καταγγελίες του κ. Μιχαηλίδη αρχές Ιουλίου.