“Εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη. Πρόεδρος Λουτρού κατά Αντιδημάρχου Τραϊανούπολης

“Εμφύλιος” στην παράταξη Λαμπάκη. Πρόεδρος Λουτρού κατά Αντιδημάρχου Τραϊανούπολης

“Εμφύλιος” στην δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, ξέσπασε κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, όταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού Δούκας Μπασιάκος, στράφηκε κατά του Αντιδημάρχου Τραϊανούπολης  Γιάννη Φαλέκα.

Μετά την λήξη μάλιστα της συνεδρίασης του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρού που εκλέχθηκε με την παράταξη του νυν δημάρχου, κατηγόρησε τον Αντιδήμαρχο ότι αδιαφορεί για τα προβλήματα του χωριού, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. “Καλησπέρα σε όλους !!!Σημερα στο δημοτικό συμβούλιο έγινε για μια ακόμη φορά εξαγγελία για νέο έργο γεωθερμίας από τον αντιδήμαρχο τραιανουπολης. αφού τόσα χρόνια ακούω για μονάδα πελλετ στο Δωρικό επίσης θέρμανση στο κολυμβητήριο με γεωθερμία επίσης τηλεθέρμανση οικισμών με τα Λουτρά να είναι πάντα εκτός και να μένει
τρία χρόνια τώρα η τραιανουπολη δέσμια σε εξαγγελίες μη παράγοντας πολιτική σκέψη τίποτα από δημιουργία έργου καθημερινότητας και απουσία συζήτησης με την κοινωνία που ακούει έργα και το μόνο που βλέπει πια στην τραιανουπολη είναι μια τεχνική υπηρεσία υπό διάλυση με εργαζόμενους φοβισμένους και έξω από κάθε πρωτοβουλία πάνω στη δουλειά τους.

Οσο αφορά εμένα, δέχομαι ένα πόλεμο από την πλευρά του αντιδημάρχου εδώ και τρία χρόνια με αποκορύφωμα να προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάζει εμπόδια σε κάθε προσπάθεια και αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου νομίζοντας έτσι θα απαξιώσει τις προσπάθειες μου που με όλη την ψυχή μου έκανα για το χωριό μου τα Λουτρά και τα Πεύκα αγωνιώντας για δουλειές που πολλές φορές ήταν έξω από τα καθήκοντα μου.

Η αγάπη μου για το χωριό μου και τους ανθρώπους χωρίς καμία αιχμή στον αντιδήμαρχο με υπομονή. ακόμα και όταν μιλώντας με άλλους αντιδημάρχους τους έλεγε γιατί μου βάζουν πλάτες ποιον εμένα που τρία χρόνια έδωσα και δεν πήρα τίποτα πέραν της τεράστιας αγάπης αυτών που διοικώ και δεν θα ξεχάσω ποτέ !!!!

Δυστυχως από την σελίδα μου πρέπει να δημοσιοποιήσω ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο δουλειάς στην τραιανουπολη και γι αυτό αντέδρασα στο συμβούλιο θέλοντας να καθορισω πια εκ νέου και σε νέες βάσεις στο νέο χρονικό διάστημα τις προτεραιότητες των χωριών άμεσα !!!!!ευχαριστω για όλα τους άλλους αντιδημάρχους και δεν με ενδιαφέρει το κόστος.

Έχω τη συνείδηση μου την καρδιά μου καθαρή και δουλεύω ακούγοντας την κοινωνια και μόνο βοηθώντας το δήμαρχο με αλήθεια έμπρακτη δουλειά χωρίς να κρύβω αλλά να αναδεικνύω τα προβλήματα κρινόμενος από την κοινωνία και μόνο!!!Καλο βράδυ σε όλους!!!!!