Έρχονται νέες αποκαλύψεις για γιατρούς που έκαναν παράνομες συνταγογραφήσεις

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για γιατρούς που έκαναν παράνομες συνταγογραφήσεις

Τα ονόματα των δύο γιατρών που εμπλέκονται σε σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων και τέθηκαν σε αργία από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη, βγήκαν ήδη στον «αέρα», μια και δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις στη «Διαύγεια».

Οι πληροφορίες του evros-news.gr μάλιστα αναφέρουν, πως μετά τον παθολόγο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ.Βουδούρη και τον χειρουργό από το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης κ.Μουρουζίδη, θα ακολουθήσουν και άλλος ένας σίγουρα ή και περισσότεροι γιατροί του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι θα τεθούν σε αργία από τον κ.Αδαμίδη και θα σταλούν τα στοιχεία τους στον εισαγγελέα.

Μια και αναφερθήκαμε πάντως σ’ αυτό, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κίνηση να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των γιατρών ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση και δεν έχουν ακόμα ασκηθεί διώξεις, κρίθηκε ως λανθασμένη ενέργεια της διοίκησης του Νοσοκομείου, από δικαστικούς κύκλους.

Οπότε θα περιμένουμε να έρθει το… χαμπέρι, όπως λένε και στον τόπο μας τα νέα, για τον τρίτο γιατρό ή και για περισσότερους στο συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί, με τις συνταγογραφήσεις στην περιοχή μας και την ζημιά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσε στο δημόσιο. Εκτός αν προσωρινά “παγώσει”, μέχρι να οριστικοποιηθούν ποινικές διώξεις.