Πέτρος Ίμβριος: Επέλεξε το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Λαύριο του ΣΑΟΣ ΙΙ για επιστροφή στην Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Επέλεξε το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Λαύριο του ΣΑΟΣ ΙΙ για επιστροφή στην Αθήνα

Το δρομολόγιο της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνος-Λαύριο και το ΣΑΟΣ ΙΙ επέλεξε ο λαϊκός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, για να επιστρέψει από το αγαπημένο του νησί στην Αθήνα.

Όπως μας ανέφεραν άλλοι επιβάτες που επίσης ταξίδευαν με το συγκεκριμένο δρομολόγιο που ήταν και το τελευταίο για την συγκεκριμένη διαδρομή αυτό το καλοκαίρι, ο πολύ σεμνός συμπατριώτης μας καλλιτέχνης ταξίδευε μαζί με την οικογένεια του και ήταν χαμογελαστός, απλός και καταδεκτικός με όσους του μιλούσαν. Κάτι φυσικό, αφού πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, χωρίς καμιά έπαρση, με πολύ σωστό χαρακτήρα.

Ο Σαμοθρακίτης τραγουδιστής τις περισσότερες ώρες του ταξιδιού έμεινε στην καμπίνα που είχε κλείσει, ενώ βρέθηκε για πολλές μέρες στο νησί. Άλλωστε εκτός από τους γονείς του οι οποίοι μένουν εδώ, είδε πολλούς φίλους και γνωστούς, ενώ τραγούδησε κιόλας μια βραδιά στο club REBEL αλλά και σε ένα γάμο, ενώ δεν χάλασε χατίρι σε φίλους του και τραγούδησε και σε ταβερνάκι που πήγαν για φαγητό, ανεβάζοντας μάλιστα και το σχετικό βίντεο στη σελίδα του στο facebook.

Ευλογία είναι, να γυρνάς στον τόπο των προγόνων σου, με τους απογόνους σου και να μπορείς να γεμίζεις την ψυχή σου με φύση, ήχους και χρώματα…Σαμοθράκη Θέρμα❤❤❤❤❤❤❤

Gepostet von Petros Imvrios VII am Donnerstag, 24. August 2017