Επιμελητήριο Έβρου: Εκλογές 2,3,4 Δεκεμβρίου. Κάλπες και στην Ορεστιάδα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Έβρου, οι οποίες σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής θα διεξαχθιούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου. Μάλιστα κάλπες θα στηθούν εκτός από την Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα, προκειμένου να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη.

Σίγουρη μέχρι τώρα είναι η εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Προέδρου Χριστόδουλου Τοψίδη, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα υπάρξει και δεύτερος συνδυασμός. Χωρίς όμως να αποκλείεται να προκύψει κάποια… έκπληξη το επόμενο χρονικό διάστημα, γιατί είναι δεδομένο ότι συζητήσεις και… ζυμώσεις γίνονται. Οι φετινές εκλογές έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία, μια και στη συνέχεια θα εκλεγεί, αν τελικά ψηφιστεί το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση, Πρόεδρος που θα είναι επικεφαλής όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες αναφέρει: “Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Έβρου γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις –  μέλη του, ότι οι  εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου ΄Εβρου θα διεξαχθούν κατά τις ημερομηνίες 2, 3 και 4/12/2017 , ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και κατά τις ώρες από 7.00 π.μ. μέχρι 19.00 μ.μ. , το μεν Σάββατο 2/12/2017, στο γραφείο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου ΄Εβρου στην Ορεστιάδα , οδός Αγίων Θεοδώρων 184, τις δε Κυριακή και Δευτέρα 3 και 4/12/2017 αντίστοιχα, στην έδρα του Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, Λ. Δημοκρατίας 307.

Η Εκλογική Επιτροπή έχει συντάξει ανακοίνωση-πρόσκληση, καθώς και το έντυπο υπόδειξης εκπροσώπων (εξουσιοδότηση), για τα νομικά πρόσωπα, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν 50 τουλάχιστον μέρες πριν τις εκλογές.

Επίσης ανακοινώνεται ότι κατάλογος όλων των μελών του Επιμελητηρίου διατίθεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Πληροφορίες για το τμήμα κατάταξης και για τις οικονομικές υποχρεώσεις των μελών, δίνονται από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Λ. Δημοκρατίας 307, (1ος όροφος), Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25510 26223, 35848″.