Σπουδάστε ΔΩΡΕΑΝ τουριστικά επαγγέλματα στην Αλεξανδρούπολη. ΔΕΙΤΕ που, πότε, πως

Σπουδάστε ΔΩΡΕΑΝ τουριστικά επαγγέλματα στην Αλεξανδρούπολη. ΔΕΙΤΕ που, πότε, πως

Δωρεάν σπουδές σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, που αποτελούν ένα από τα καλύτερα και σίγουρα στο παρόν και το μέλλον επαγγέλματα για την Ελλάδα, προσφέρει το Υπουργείο Τουρισμού στα ΙΕΚ που θα λειτουργήσουν στην Αλεξανδρούπολη και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης  θα λειτουργήσει τις ειδικότητες:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται  από 28 Αυγούστου έως και 15 Σεπτεμβρίου 2017 9.00 πμ μέχρι 14.30  όλες τις εργάσιμες ημέρες στις κατά τόπους  Γραμματείες των Μονάδων Κατάρτισης .

Η προκήρυξη έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr (Προκηρύξεις –  Ανακοινώσεις) , περισσότερες πληροφορίες για το I.E.K. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο  τηλ. 25510-25288   Δ/νση: 2 χιλ. Αλεξ/πολης – Μάκρης ξενοδοχείο « ΘΑΛΑΣΣΑ»  .

Όλα αυτά περιέχονται στην «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18.»

 

Το Υπουργείο  Τουρισμού  προκηρύσσει την εισαγωγή καταρτιζομένων στα  Ι.Ε.Κ για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018 σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, σε Ανάβυσσο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλαξίδι, Κέρκυρα, Άργος  και Αλεξανδρούπολη.

Η φοίτηση στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού  παρέχεται δωρεάν.