Διδυμότειχο: Συνέλαβαν 26χρονο που οδηγούσε επικίνδυνα, αντιστάθηκε στη σύλληψη και αρνήθηκε αλκοτέστ

Διδυμότειχο: Συνέλαβαν 26χρονο που οδηγούσε επικίνδυνα, αντιστάθηκε στη σύλληψη και αρνήθηκε αλκοτέστ

Αναστατώθηκε χθες το απόγευμα το Διδυμότειχο, όταν ένας 26χρονος οδηγούσε επικίνδυνα πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, προσπάθησε να ξεφύγει πεζός και αντιστάθηκε όταν συνελήφθη. Κι όχι μόνο αυτά, αλλά αρνήθηκε να υποβληθεί και σε αλκοτέστ για να διαπιστωθεί αν ήταν μεθυσμένος.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη την 1-9-2017 το απόγευμα στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου, 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αντίσταση και απείθεια.

Συγκεκριμένα, ο δράστης εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να πραγματοποιεί επικινδύνους ελιγμούς – οδήγηση στους δρόμους του Διδυμοτείχου, ενώ ακολούθως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο την οδήγηση του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα οδηγών και πεζών. Στη συνέχεια, ο 26χρονος εγκατέλειψε το όχημά του, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Έπειτα, ο δράστης αρνήθηκε επίσης να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση