“Ένα Τραγούδι για τη Θράκη-1906-Αγχίαλος” στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

“Ένα Τραγούδι για τη Θράκη-1906-Αγχίαλος” στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

 

Μια εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση, με την συμμετοχή κορυφαίων Θρακιωτών καλλιτεχνών όπως ο Χρόνης Αηδονίδης, ο Βαγγέλης Δημούδης, αλλά και η Ελένη Βιτάλη, ο Δημήτρης Μπάσης και το Παραδοσιακό Συγκρότημα Θράκης, οργανώνει ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας την 1η Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε συνεργασία με το συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, για την παρουσίαση του νέου δίσκου του Συλλόγου με τίτλο “1906 – Αγχίαλος” και για την ανάδειξη του ευρύτερου πολιτισμικού στοιχείου της Θράκης.

Είναι μία πολυδιάστατη πολιτιστική πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχει πλήθος αξιόλογων τραγουδιστών, μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων από την Αθήνα, τη Μαγνησία και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ειδικότερα, στους συμμετέχοντας καλλιτέχνες και σχήματα είναι, μεταξύ άλλων, η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, η Ελένη Βιτάλη, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Χρόνης Αηδονίδης (που θα τιμηθεί από το Σύλλογο για τη μεγάλη προσφορά), ο Τάσος Νούσιας, ο Βαγγέλης Δημούδης, το Χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων (Παιανίας), η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, το Παραδοσιακό Συγκρότητα της Θράκης, καθώς και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και χορευτικά συγκροτήματα -που θα περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο www.viva.gr, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για κρατήσεις μπορούν κατά τις επόμενες ημέρες να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας. Θα τα πούμε όλοι εκεί, στο μεγάλο μουσικοχορευτικό γεγονός της Αγχιάλου και της Θράκης!!!