Έρωτας είναι η αιτία που η Μαίρη Συνατσάκη έρχεται συχνά στον Έβρο

Έρωτας είναι η αιτία που η Μαίρη Συνατσάκη έρχεται συχνά στον Έβρο

Έχουν προκαλέσει απορίες και ερωτηματικά, οι συχνές παρουσίες της Μαίρης Συνατσάκη στον Έβρο, οι αναρτήσεις στα προσωπικά της social media με βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή μας, τα όσα… αποθεωτικά λέει, αλλά και οι καταγγελίες που κάνει για τα προβλήματα. Όπως η αναφορά της στην τραγική κατάσταση του κάθετου άξονα, πέρυσι με ένα χαρακτηριστικό βίντεο.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε τόσο πέρυσι το καλοκαίρι, όσο και φέτος στην περιοχή μας και πέρασε αρκετές ημέρες διακοπών. Ξέρετε γιατί; Έρωτας είναι η αιτία και συγκεκριμένα ο αγαπημένος της Σπύρος Χατζηαγγελάκης, συμπατριώτης μας ηθοποιός από την Ορεστιάδα, που κάνει καριέρα στο θέατρο. 

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια, δηλώνουν και είναι πολύ ερωτευμένοι και φυσικά η Συνατσάκη ακολουθεί τον συντοπίτη μας όταν έρχεται να δει τους δικούς του. Φέτος βρέθηκαν στην Ορεστιάδα, γιατί ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνδύασε την επίσκεψη στον τόπο καταγωγής του με τον γάμο ενός κολλητού φίλου του, στον οποίο φυσικά είχε την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό δίπλα του.

Στη συνέχεια πήγαν στην Σαμοθράκη για ολιγοήμερες διακοπές και από εκεί “ανέβασε” τις φωτογραφίες στο instagram και τα βίντεο για το κάμπινγκ και τις ομορφιές του νησιού, τα οποία σας παρυσίαε το evros-news.gr. H Μαίρη Συνατσάκη μίλησε μάλιστα δημόσια για την σχέση της με τον Εβρίτη ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη πριν λίγο καιρό. «Με το αγόρι μου είμαι ήδη δύο χρόνια. Αυτό το αγόρι είναι από αλλού και δεν τα θέλει πολύ τα απ’ εδώ. Δεν είμαι καμιά που την κυνηγάνε οι παπαράτσι αλλά ας πούμε σκέφτομαι πού θα πάω διακοπές φέτος. Θα πάω κάπου ήσυχα. Αλλά ας πούμε με έχουν βρει μέχρι και στα Κουφονήσια» είπε η παρουσιάστρια.

Η Μαίρη Συνατσάκη στον ποταμό Άρδα στις Καστανιές

Πρόσθεσε επίσης για τον σύντροφό της: «Αν μπορούσα, θα ήμουν πολύ πιο ανοιχτή. Όχι δημόσια, αλλά ας πούμε στα social media μου. Αλλά τα social media μου είναι δημόσια. Έχω ανεβάσει φωτογραφία του μόνο μία φορά αλλά κάτι σήμαινε και το συζητήσαμε από πριν. Του είπα “Θα σε ενοχλήσει; Θα υπάρξει κάποια αναπαραγωγή”. Μου το έκανε χατίρι. Στα 32 μου σκέφτομαι ότι κάνω πιο σοβαρά πράγματα. Έχω περάσει τη φάση, την πιο πεταλουδίτσα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είμαι καλά. Όταν κόπηκε η εκπομπή μού είπε «μη στεναχωριέσαι», αλλά δεν ήταν και η αγαπημένη του εκπομπή που θα την έχανε. Δεν βλέπει τηλεόραση και δεν τον απασχολεί αυτό το περιεχόμενο».

Είναι αλήθεια ότι στις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον Έβρο, η Συνατσάκη ήταν μόνη της, χωρίς τον συντοπίτη μας ηθοποιό. Γι’ αυτό και αρκετοί, που φυσικά δεν παρακολουθούν (γιατί να το κάνουν άλλωστε) ΄λοσα συμβαίνουν στην αποκαλούμενη… showbiz, αναρρωτιούνταν γιατί ξαφνικά… αγάπησε την περιοχή μας.

Έρωτας λοιπόν είναι η αιτία. Ορεστιαδίτης, ταλαντούχος και ανερχόμενος ηθοποιός και λέγεται Σπύρος Χατζηαγγελάκης.