Η Καβάλα προωθεί περισσότερο τη συνεργασία με τον όμιλο Μουζενίδη για Ρώσους τουρίστες. Εμείς;

Η Καβάλα προωθεί περισσότερο τη συνεργασία με τον όμιλο Μουζενίδη για Ρώσους τουρίστες. Εμείς;

Η Καβάλα έχει φέτος τεράστια αύξηση στο ρουσιστικό της ρεύμα από νέες χώρες του εξωτερικού, το αεροδρόμιο της “Αλέξανδρος” είναι μεταξύ των πρώτων σε αύξηση αφίξεων, η Θάσος “βουλιάζει”, αλλά οι άνθρωποι της δεν… κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Κινούνται για μεγαλύτερη προσέλκυση ξένων τουριστών και συγκεκριμένα Ρώσων.

Μπορεί φέτος ο όμιλος Μουζενίδη, που ουσιαστικά ελέγχει την τουριστική αγορά της Ρωσίας όσον αφορά την Ελλάδα, να ξεκίνησε απ ευθείας πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καβάλας μέσω της αεροπορικής του εταιρείας Ellina;ir, αλλά οι τοπικοί της άρχοντες προσβλέπουν σε μεγαλύτερη και πιο στενή συνεργασία μαζί του.

Κι αυτό αποδεικνύεται από την σύμβαση που υπέγραψε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ως νόµιµος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής
Μακεδονίας – Θράκης, με τον Χριστόφορο Μελικίδη Χριστόφορο, νόµιµο εκπρόσωπο του Mouzenidis travel, γραφείο ταξιδίων τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Α.Ε.

Η σύμβαση αφορά την προµήθεια ή παροχή υπηρεσιών για την δράση της Περιφέρειας 0Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δια µέσου της ∆ιεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Καβάλας µε τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ∆ΙΑ∆ΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ». Αντικείµενο της σύµβασης είναι η δηµιουργία αφιερώµατος άρθρου
στην ρωσική γλώσσα και ανάρτηση αυτού σε διαδικτυακή πλατφόρµα µε υψηλήμ επισκεψιµότητα, την www.grekomania.ru, καθώς και η αποστολή µέσω ενηµερωτικού δελτίου στο πελατολόγιο της εταιρείας (13.000 τουριστικά γραφεία).

Εμείς εδώ στην Αλεξανδρούπολη ακόμα περιμένουμε τους Ρώσους να έρθουν, να μπει απ ευθείας πτήση από τον Μουζενίδη με Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και παράλληλα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης είχε συναντηθεί με τον συγκεκριμένο ομογενή επιχειρηματία κια είχε ανακοινώσει συνεργασία για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών. Κάτι τέτοιο δεν γνωρίζουμε αν τελικά προχώρησε, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μαρκόπουλος και η Καβάλα κινούνται μεθοδικά και προγραμματισμένα και φυσικά δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που φέρνουν και τα ρεκόρ που επιτυγχάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ 7ΦΩΝ7ΛΒ-ΜΒ0