Καταστήματα ΒΑΡΤΑΝ: Πρωταγωνιστές και αυτό το καλοκαίρι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Καταστήματα ΒΑΡΤΑΝ: Πρωταγωνιστές και αυτό το καλοκαίρι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Τα καταστήματα κοσμημάτων και οπτικών ΒΑΡΤΑΝ, που βρίσκονται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης (Λεωφ. Δημοκρατίας 275-Τηλέφωνο: 2551 083884), ήταν και αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστές με το event που έχει γίνει θεσμός και διοργάνωσαν στις αρχές Αυγούστου με μότο “We love our customers by Vartan”.

Μετά την εντυπωσιακή εκδήλωση του περσινού καλοκαιριού, για την συμπλήρωση 70 χρόνων παρουσίας τους στον Έβρο, στις αρχές του φετινού Αυγούστου, στην καρδιά του καλοκαιριού, οργάνωσαν ένα γιορτινό τριήμερο για όλους τους φανατικούς πελάτες και φίλους που εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια τους επιλέγουν, τους προτιμούν και τους στηρίζουν με την αγάπη και την προτίμηση τους για την αγορά κοσμημάτων, ρολογιών και κάθε είδους οπτικών.

Τα δυο καταστήματα κοσμημάτων και οπτικών Vartan που βρίσκονται στην κεντρική λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, κατακλύστηκαν από πλήθος κόσμου που επωφελήθηκε από τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις!!!

Ήταν ένα τριήμερο που τα είχε όλα. Μουσική, cocktails, διασκέδαση, χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση και φυσικά πολύ αγάπη.

Αυτή την αγάπη που δείχνει διαχρονικά ο κόσμος, ανταπόδωσαν τα καταστήματα VARTAN και ήταν διάχυτη παντού. Από την στιγμή που έμπαινες σε ένα από τα καταστήματα, ζεστά χαμόγελα σε καλωσόριζαν. Το ” they love their customers” ήταν έμπρακτο στην διάθεση, την εξυπηρέτηση, την ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε.

Παράλληλα, συμμετείχαν με εντυπωσιακές προσφορές και στην “Λευκή Νύχτα” της Αλεξανδρούπολης, όπου ο κόσμος είχε άλλη μια ευκαιρία να τα επισκεφθεί και να εκμεταλλευθεί τις ειδικά για την βραδιά χαμηλές τιμές και προσφορές.

Τα καστήματα ΒΑΡΤΑΝ, με το σπουδαίο παρελθόν των 70 και πλέον χρόνων, το εντυπωσιακό και δυναμικό παρόν, σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα και το ελπιδοφόρο μέλλον, κάνουν καθημερινά πράξη το “We love our customers by Vartan” και γι’ αυτό οι πελάτες τους αυξάνονται, τα αγκαλιάζουν, τα επιλέγουν, βρίσκουν σε αυτά οτιδήποτε αφορά κόσμημα και οπτικά.

ΔΕΙΤΕ τα πάντα που αφορούν το κόσμημα στα καταστήματα ΒΑΡΤΑΝ μπαίνοντας ΕΔΩ στο:  www. vkosmima.gr

ΔΕΙΤΕ τα πάντα που αφορούν τα οπτικά μπαίνοντας ΕΔΩ στο www.voptics.gr

Η σελίδα τους στο facebook ΕΔΩ

 

 

Οι φωτογραφίες του event των Καταστημάτων Vartan είναι του Νεκτάριου Μπιλιακάκη

[post_gallery]