Είναι τυχαίο αυτό το πολιτικό…φλερτ με την Κυβέρνηση τελευταία;

Είναι τυχαίο αυτό το πολιτικό…φλερτ με την Κυβέρνηση τελευταία;

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν τελευταία με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τη δημοτική του παράταξη και την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παρατηρείται ένας πολιτικός “έρωτας”, με δηλώσεις και ενέργειες, που μόνο αν επιζητούσε στήριξη από το κυβερνών κόμμα θα μπορούσαν ίσως να εξηγηθούν.

Την Παρασκευή βγαίνει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιου Δημοσχάκη για την ακτοπολοϊκή συγκοινωνία της Σαμοθράλκης και λέει: “Κάνουμε σωστές κινήσεις γι’ αυτό δεν ακούτε δημάρχους να διαμαρτύρονται. Χθες ήταν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο γραφείο μου και με ευχαριστούσε για ότι έχει γίνει». Μου λένε συνάδερφοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες ότι ο “στρατηγός” πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ έμεινε… κόκκαλο με όσα άκουσε. Γιατί μόλις πριν λίγο καιρό ήταν μαζί με τον Λαμπάκη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Έρχεται πριν λίγες μέρες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας και κοινοποιεί σρο προσωπικό του προφίλ στο facebook, είδηση που αφορά την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, που είναι πολύ θετική για την “εικόνα”  της και τον Πρωθυπουργό. Την υπογραφή την ερχόμενη Τετάρτη με τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό της σιδηροδρομικής σύνδεσης Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης-Καβάλας-Θεσσαλονίκης.

Υπάρχει φυσικά και η… περιβόητη αποθεωτική δήλωση του ίδιου του κ.Λαμπάκη για τον Πρωθυπουργό στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, μετά την επίσκεψη που είχε κάνει στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας και τη συνάντηση μαζί του.

 Λέτε να… ξαναφούντωσε ο πολιτικός “έρωτας” του Λαμπάκη και της παράταξης του με τον ΣΥΡΙΖΑ ή πρόκειται για κινήσεις που στέλνουν μηνύματα προς τη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μάλλον δεν δείχνουν και τόσο “ζεστοί” στη στήριξη Λαμπάκη;