Συνεργασία με τον Ατρόμητο Περιστερίου ανακοίνωσε ο Α.Ο.Καππαδοκών

Συνεργασία με τον Ατρόμητο Περιστερίου ανακοίνωσε ο Α.Ο.Καππαδοκών

Συνεργασία με τον Ατρόμητο Περιστερίου, μια από τις ομάδες της Super League που δίνει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, ανακοίνωσε η διοίκηση της Aκαδημίας του Α.Ο. Καππαδοκών.

Όπως αναφέρει: “Καλωσορίζει στην Αλεξανδρούπολη τους εκπροσώπους του Ατρομήτου Αθηνών, κ. Τόλη Αποστόλου Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών και Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών μαζί με τον κ. Σωτήρη Ρίζο Προπονητή της Κ17, με αφορμή τη συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών των δύο αθλητικών σωματείων και την έναρξη της νέας αγωνιστικής προπονητικής περιόδου.
Σε μία κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου (07/09/2017) στις οκτώ (20:00) το απόγευμα στην καππαδοκική εστία (δίπλα στον ναό της μεταμόρφωσης του Σωτήρος) οι εκπρόσωποι δύο ομάδων θα παρουσιάσουν τους στόχους αυτής της συνεργασίας, τα προπονητικά προγράμματα και τα πλάνα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Το παρόν θα δώσουν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής καθώς και γονείς των αθλητών. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και στόχο έχει να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην ομάδα μας.


Προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου να μας επισκεφθούν και να ενημερωθούν για την νέα σελίδα στην ακαδημία μας , η οποία θα λειτουργεί πλέον με νέα πρότυπα και στόχους με βάση αυτή τη συνεργασία.