Το Εργατικό Κέντρο Έβρου καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Γ.Σ.Ε.Ε. και των Εργατικών Κέντρων Βορείου Ελλάδας εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης στις 9-9-2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Γι’ αυτό με ανακοίνωση του καλεί τους πάντες από το νομό να δηλώσουν συμμετοχή και να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν στη συμπρωτεύουσα. “Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Γ.Σ.Ε.Ε. και των Εργατικών Κέντρων Βορείου Ελλάδας εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης στις 9-9-2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Σεπτέμβρη 2017 στις 18.00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει, με σκοπό να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις πολιτικές της ύφεσης που βλάπτουν ανεπανόρθωτα τα εισοδήματα και τις ζωές μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο οργανώνει αποστολή προς τη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία χωρίς επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 6/9/2017 και ώρα 15:00 στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και στο τηλέφωνο 2551081439.
Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ασπιώτης Ευστάθιος Βαφειάδου Ιωάννα

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση