Επιμελητήριο Έβρου: Συνάντηση Προέδρου και εκπροσώπων τοπικών επιχειρήσεων με τον Εμπορικό Σύμβουλο της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη και εκπροσώπων έξι κορυφαίων τοπικών επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον Εμπορικό Σύμβουλο της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, κο Keith L. Silver, και την κα Teresa Gile, με αφορμή την παρουσία τους εδώ για το αυριανό Συνέδριο Παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής. Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, Dasteri S.A., Prisma Electronics S.A., ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε., Luncheon Meat S.A., Μύλοι Θράκης Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου παρουσίασε τη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων της Π.Ε Έβρου. Ακολούθησε παρουσίαση των παρευρισκομένων εταιριών από τους εκπροσώπους τους και συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δυο φορέων.

Τέλος, αμφότερες οι πλευρές δεσμεύθηκαν, ώστε, να υπάρξουν περαιτέρω δράσεις που θα προωθήσουν την εμπορική συνεργασία επενδυτικών πρωτοβουλιών και επιχειρήσεων των δυο χωρών.