Τελετή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας την Παρασκευή

Τελετή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας την Παρασκευή

Η φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας “ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ» #KE2017gr”, που διοργανώνεται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών και συντονίζεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, αναμένεται να ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή σε όλους εκδήλωση την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, 18:30 -20:00, στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: “Έπειτα από μια συναρπαστική διαδρομή με τους μικρούς μας φίλους που μας ακολούθησαν πιστά και με μεγάλο ενθουσιασμό σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι, η Γιορτή Λήξης έρχεται όχι μόνο για να θυμηθούμε τις όμορφες εμπειρίες και τις ποικίλες δράσεις της  Καλοκαιρινής Εκστρατείας αλλά και για να αποχαιρετήσουμε με διασκεδαστικό τρόπο το καλοκαίρι, ανανεώνοντας τη συνάντησή μας με γονείς και παιδιά για την επόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής θα προβληθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τα εργαστήρια ενώ μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ανακαλέσουν ευχάριστες στιγμές από το καλοκαίρι που πέρασε και να τις «αφήσουν» στον τοίχο των αναμνήσεων της Βιβλιοθήκης. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα να θαυμάσει κανείς την εφευρετικότητα και το ταλέντο των παιδιών μέσα από μια επιλογή έργων που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας. Επίσης, η παιδική χορωδία της Βιβλιοθήκης, που συγκροτήθηκε για τις ανάγκες της καλοκαιρινής εκστρατείας,θα επενδύσει μουσικά την όλη εκδήλωση.

Τέλος, όλοι μαζί γευόμενοι «γλυκά και αλμυρά σημεία» θα συζητήσουμε για τη συνεισφορά της καλοκαιρινής εκστρατείας στον καθένα ξεχωριστά αλλά και για την ευρύτερη συμβολή της στην τοπική κοινωνία καθιερώνοντας τη Βιβλιοθήκη ως σημείο αναφοράς και σημείο συνάντησης.

Ευχαριστούμε τους εμψυχωτές των εργαστηρίων -εθελοντές και εργαζόμενους- τα παιδιά και τους γονείς που ήταν μαζί μας κατά τη διάρκεια των 35 επιλεγμένων δράσεων κι έκαναν την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης μέρος των όμορφων αναμνήσεων των παιδικών καλοκαιριών τους. Το προσωπικό και οι εθελοντές σας ευχόμαστε καλή σχολική χρόνια και σας περιμένουμε!

Με τιμή

Καίτη Μακρή

Συντονίστρια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Δημιουργικότητας & Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης

https://www.facebook.com/Alexandroupolis-Public-Library-1596900253884513/

http://network.nlg.gr/library/dimotiki-vivliothiki-alexandroupolis/

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*