Ακόμα περιμένουν στη Μεγ. Δοξιπάρα το εκκλησάκι που υποσχέθηκε στέλεχος της Ν.Δ

Ακόμα περιμένουν στη Μεγ. Δοξιπάρα το εκκλησάκι που υποσχέθηκε στέλεχος της Ν.Δ

Μια και Παρασκευή και Σάββατο έρχονται στον Έβρο δυο κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντιπρόεδρος Άδωνης Γεωργιάδης στην Ορεστιάδα και ο Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Σερρών, με την ευκαιρία της παρουσίας στη ΔΕΘ του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, στο χωριό Μεγάλη Δοξιπάρα Ορεστιάδας ακόμα περιμένουν το εκκλησάκι που υποσχέθηκε στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε φίλος από το όμορφο χωριό, που έχει τον περίφημο αλλά δυστυχώς αναξιοποίητο ακόμα Τύμβο και την προτομή του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά, την 1η Σεπτεμβρίου που έγινε το 20 Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων, είχε ανακοινωθεί πως θα προηγηθούν  τα εγκαίνια του Παρεκκλησίου του Οσίου Στεφάνου του Σαββαίτου. Αυτό όμως ουδέποτε έγινε και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων, που έχουν έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα, αναρρωτιούνται γιατί συνέβη.

Ποιός είχε υποσχεθεί να φέρει στο χωριό τους τον συγκεκριμένο ναίσκο; Ο Αλεξανδρουπολίτης Στέφανος Μάρκου, που δηλώνει και στην σελίδα του στο facebook διευθυντής εξαγωγών της εταιρείας Fasoplast η οποία έχει το εργοστάσιο της στον Ασπρόπυργο Αττικής. Είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου και μάλιστα ανήκει στο περιβόητο Μητρώο Στελεχών που δημιούργησε το κόμμα, για την επόμενη μέρα όταν αναλάβει Κυβέρνηση. Μαζί με τον… γιο του Γιάννου Παπαντωνίου, για τον οποίο τόσες επικρίσεις-ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ-έχει δεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ψάχνοντας να βρούμε κάποια εξήγηση λοιπόν, η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο τον κ.Μάρκου, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα, όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτό που υποσχέθηκε και δεν πραγματοποιήθηκε.

Ναίσκο του Οσίου Στεφάνου του Σαββαίτου δεν είδαν τελικά στην Μεγάλη Δοξιπάρα, τουλάχιστον όχι ακόμα, με ευθύνη-όπως ο ίδιος παραδέχθηκε -του… Στεφάνου Μάρκου. Το 2ο Φεστιβάλ Γεύσεων πάντως πραγματοποιήθηκε κανονικά, αλλά όλη αυτή η ιστορία σίγουρα άφησε μια πικρή… γεύση στους κατοίκους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*