ΑΡΓΩ: Δωρεάν τμήμα Καλλιτεχνικής Ανάπτυξης  για παιδιά από 5-10 χρονών

ΑΡΓΩ: Δωρεάν τμήμα Καλλιτεχνικής Ανάπτυξης  για παιδιά από 5-10 χρονών

 

Ο Αναπτυξιακός, Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Παλιννοστούντων και Μη ‘’ΑΡΓΩ’’ θα λειτουργήσει και φέτος δωρεάν τμήμα Καλλιτεχνικής Ανάπτυξης  για παιδιά από 5-10 χρονών, με την υποστήριξη του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Για άλλη μια χρονιά συνεχίζουμε τις καλλιτεχνικές/δημιουργικές δράσεις για τους μικρούς μας Πρίγκιπες και τις μικρές μας Πριγκίπισσες. Οι δράσεις περιλαμβάνουν ζωγραφική, γλυπτική με πηλό, χειροτεχνίες, γνωριμία με διάφορα μουσικά όργανα, παιδικά τραγούδια, παρουσίαση, μικρές παιδικές – θεατρικές παραστάσεις, έξυπνα παιχνίδια κ.τ.λ.

Στόχος μας είναι η δημιουργική και η καλλιτεχνική ανάπτυξη των παιδιών καθώς και η συμμετοχή τους στις θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε και έγιναν θεσμός για την Αλεξανδρούπολη (π.χ. ”Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” https://www.youtube.com/watch?v=b2bReQeJhZM).

Τα δωρεάν μαθήματα που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσουν από τις 7 Οκτωβρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από τις 11:00 έως 13:00 στο χώρο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη 2).

Πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις στα τηλέφωνα:

2551301461, 6945445462 Σύλλογος ¨ΑΡΓΩ¨

2551026298 Γραφείο Σ.Ε.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨

ΕΛΕΝΑ ΤΑΤΕΒΟΣΙΑΝ