Νέο βιβλίο από τον συντοπίτη μας ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα (Παπατσαρούχα)

Νέο βιβλίο από τον συντοπίτη μας ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα (Παπατσαρούχα)

Ένα νέο βιβλίο, που αυτή την φορά δεν απευθύνεται στα παιδιά αλλά σε μεγάλους και είναι Νουβέλα με τίτλο: “Και να σκεφτείς είχαμε σχεδόν νικήσει”, κυκλοφόρησε ο συντοπίτης μας ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας ή Παπατσαρούχας όπως είναι το πραγματικό του επίθετο και όλο συχνότερα πλέον εμφανίζεται με αυτό.

Ο Σουφλιώτης στην καταγωγή σπουδαίος ηθοποιός μας, είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια ασχολείται και με την συγγραφή βιβλίων, βρίσκοντας ελεύθερο χρόνο από τις άλλες καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις. Αυτό τον καιρό για παράδειγμα, κάνει εντατικές πρόβες για την μεταφορά στη θεατρική σκηνή του Βεάκη από τις 18 Οκτωβρίου, της ταινίας – θρύλο του Μιχάλη Κακογιάννη «Στέλλα», όπου ο ίδιος θα ερμηνεύσει τον δυναμικό ρόλο που είχεο Γιώργος Φούντας.

Από τις 18 Οκτωβρίου λοιπόν, ημέρα γενεθλίων της Μελίνας Μερκούρη, η σκηνή του θεάτρου Βεάκη υποδέχεται τη «Στέλλα» της Ανδρομάχη Χρυσομάλη. Η ίδια έχει κάνει τη δραματουργική επεξεργασία, τη σκηνοθεσία και ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Πασχάλης Τσαρούχας κρατά το ρόλο του Μίλτου, τον οποίο ερμήνευσε στην ταινία ο αξέχαστος Γιώργος Φούντας, η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει τον ρόλο της ιδιοκτήτριας του κέντρου στον οποίο έπαιξε η αλησμόνητη Σοφία Βέμπο. Παίζουν ακόμα οι Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Αλέκος ), Αλίκη Αλεξανδράκη (μητέρα Μίλτου ), Τζίνη Παπαδοπούλου (Αννέτα ), Μαριάννα Λαγουρού (αδελφή Αλέκου ) και αρκετοί ακόμα ηθοποιοί. Είναι μια μεγάλη παραγωγή με ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πλατύραρχου. Τα σκηνικά είναι του Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια του Βασίλη Ζούλια.