Ετοιμάζεται για τις εκλογές δημιουργώντας προσωπικό blog ο Κελέτσης;

Ετοιμάζεται για τις εκλογές δημιουργώντας προσωπικό blog ο Κελέτσης;

Προσωπικό blog δημιούργησε εδώ και τέσσερις ημέρες ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, που μάλλον ετοιμάζεται να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν. Αυτό τουλάχιστον “φωτογραφίζουν” όσα γράφει στο εναρκτήριο κείμενο του, το οποίο τελειώνει με το σύνθημα: “Ας αρχίσουμε λοιπόν το ταξίδι προς το μέλλον”.

Ο κ.Κελέτσης εκλέχθηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Έβρου το 2004 με 2007 και επανεκλέχθηκε το 2007 ως το 2009. Είχε προηγηθεί το 2000 μια αποτυχημένη προσπάθεια του να εκλεγεί Νομάρχης Έβρου, ενώ και μετά το 2009 όσες φορές έγιναν εκλογές, αν και ήταν υποψήφιος βουλευτής δεν κατάφερε να εκλεγεί. Τον Ιανουάριο του 2015, ίσως για να αποφύγει μια νέα αποτυχία, αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος.

Έχει άριστες σέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, μια και δούλεψε στο γραφείο του συγχωρεμένου πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στις κατ ιδίαν συζητήσεις του δηλώνει σίγουρος ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν. Κάνει μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο της Ν.Δ τονίζοντας: “Δεν κρύβω ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας γέννησε μέσα μου την ελπίδα πως κάποιες ιδέες που πρεσβεύαμε διαχρονικά μια ομάδα ανθρώπων, ακόμη από το Πανεπιστήμιο, ενταγμένοι πάντα στην φιλελεύθερη παράταξη, μπορούν στην Ελλάδα τα προσεχή χρόνια να γίνουν πράξη”.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΛΕΤΣΗ