Μαγειριό: Η καθημερινή επιλογή όσων θέλουν ποιοτικό, αυθεντικό σπιτικό φαγητό

Μαγειριό: Η καθημερινή επιλογή όσων θέλουν ποιοτικό, αυθεντικό σπιτικό φαγητό

Το Μαγειριό καθιερώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ως καθημερινή επιλογή όσων θέλουν ποιοτικό, αυθεντικό σπιτικό φαγητό. Κέρδισε την εμπιιστοσύνη τους με την ποικιλία των φαγητών του, τις εναλλαγές των γεύσεων και την φιλική εξυπηρέτηση, αποκτώντας φανατικούς πελάτες, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά.

ΤΩΡΑ με ένα τηλεφώνημα στο  2551 400715, μπορείς να ενημερωθείς για τα φαγητά που έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις και να γευθείς και τα παραλαμβάνεις από την οδό Ιωακείμ Καβύρη 42 όπου βρίσκεται το Μαγειριό, ως τις 4 με 4.30 το απόγευμα. Ζεστά και λαχταριστά, αφού τα ειδικά σκεύη που διαθέτει, είναι κατάλληλα και για φούρνους μικροκυμάτων

Με παραδοσιακά φαγητά της Θράκης και του Έβρου, όπως τον φημισμένο θρακιώτικο τζιγεροσαρμά κάθε Τρίτη και Σάββατο, με ολόφρεσκα ψάρια θρακικού πελάγους κάθε Πέμπτη, αλλά κα τα αυθεντικά ντολμαδάκια γιαλαντζί, μαγειρεμένα όλα με πολύ μεράκι και σπιτική, οικογενειακή φροντίδα από τα κορίτσια του Μαγειριού.

Μπες στην σελίδα στο facebook και δες τα φαγητά που μπορείς να επιλέξεις ή τηλεφώνησε στο 2551 400715 για να ενημερωθείς και να κάνεις την παραγγελία σου.