Ακόμα και απ’ την… Ισλανδία υπογράφει χρηματικά εντάλματα για το Πολυκοινωνικό ο Πρόεδρος Α.Βαμβακερός

Ακόμα και απ’ την… Ισλανδία υπογράφει χρηματικά εντάλματα για το Πολυκοινωνικό ο Πρόεδρος Α.Βαμβακερός

Η λειτουργία του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης είναι η προτεραιότητα του Προέδρου Αντώνη Βαμβακερού και ασχολείται με τα θέματα του ακόμα και στην μακρινή… Ισλανδία.

Όπως φαίνεται και από την Διαύγεια, υπογράφει χρηματικά εντάλματα πληρωμής για να προχωρήσουν τα θέματα ακόμα και στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα που σύμφωνα με την απόφαση η οποία πάρθηκε για την έγκριση του συγκεκριμένου ταξιδιού που αφορά ενημέρωση για θέματα γεωθερμίας, βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, χιλιάδες χιλιόμετρα μαριά από την Αλεξανδρούπολη.

Φυσικά προφανώς τα υπέγραψε πριν φύγει, αλλά η ημερομηνία που μπήκε ως έγκριση για να προχωρήσουν τα συγκεκριμένα εντάλματα πληρωμής δεν είναι 6 αλλά 7 Σεπτεμβρίου. Ασφαλώς δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, μια συνηθισμένη υπόθεση γραφειοκρατικής ρουτίνας είναι το συγκεκριμένο θέμα, απλά δείχνει ότι στον δήμο Αλεξανδρούπολης  μόνο τέλεια δεν είναι όλα, όπως συχνά επικαλείται ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Περιπτόντως, εκείνη την αναλυτική ενημέρωση για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού από το Πολυκοινωνικό και τα έσοδα, ακόμα την περιμένουμε…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (1)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

απόφαση του ταξιδιού στην Ισλανδία όπου φαίνεται ότι 7 Σεπτεμβρίου θα είναι εκεί ο κ.Βαμβακερός

ΙΣΛΑΝΔΙ (2)