Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών σε Διδυμότειχο, Σουφλί, Ορεστιάδα από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού (φωτορεπορτάζ)

Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών σε Διδυμότειχο, Σουφλί, Ορεστιάδα από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού (φωτορεπορτάζ)

Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών ήταν χθες και οι εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό των τμημάτων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, έκαναν επίδειξη για ενημέρωση του κόσμου όχι μόνο στην πόλη τους αλλά και το Σουφλί.

Στο Διδυμότειχο η επίδειξη έγινε στον κεντρικό πεζόδρομο και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και ενδιαφέρον για την εκδήλωση ενημέρωσης. Συμμετείχαν οι πολίτες κάθε ηλικίας στη διαδικασία, έκαναν ερωτήσεις άκουσαν οδηγίες και συμβουλές από τους εθελοντές.

Το ίδιο έγινε και στον κεντρικό δρόμο του Σουφλίου, όπου επίσης τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού έδειξαν αρκετά πράγματα και έκαναν προφορική ενημέρωση στους πολίτες της πόλης οι οποίοι επίσης συμμετείχνα στη διαδικασία.

Το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα πρώτων Βοηθειών, το σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε στην κεντρική πλατεία της πόλης, επίδειξη βασικών πρώτων βοηθειών καθώς και ενημέρωσε τους πολίτες της πόλης για το έργο και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αξιόλογη, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι πολίτες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 

 

[post_gallery]