Ο Έλληνας Λοχαγός του ΄Εβρου στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger

Ο Έλληνας Λοχαγός του ΄Εβρου στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger

Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σωματοδόμησης  στη Βαρκελώνη αναχωρεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Λοχαγός (ΤΘ) Γιώργος Μαργαρίτης, που υπηρετεί σε μονάδα του Έβρου.

Επαγγελματίας αθλητής του bodybuilding, με 5 παγκόσμιες συμμετοχές και πολλές διακρίσεις,  ο Γιώργος Μαργαρίτης θα λάβει μέρος στους αγώνες Arnold Classic Europe που θα διεξαχθούν από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου στην ισπανική πόλη.
Φέτος στους αγώνες, οι οποίοι αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα παρευρίσκεται ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, παλαίμαχος αθλητής της παγκόσμιας σωματοδόμησης και γνωστός ηθοποιός  Arnold Schwarzenegger, με τον οποίο ο Ίλαρχος Μαργαρίτης θα συναντηθεί, αφού συνδέεται μαζί του με φιλία.  Δεν είναι τυχαίο πως στις επίσημες αφίσες των αγώνων πίσω από τον Schwarzenegger οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει και το πρόσωπο του Γιώργου Μαργαρίτη.
Με δικά του προσωπικά έξοδα το στέλεχος της 23ης ΤΘΤ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του, ο καλός φίλος του kranosgr Γιώργος Μαργαρίτης, ολοκληρώνει την δύσκολη προετοιμασία και ετοιμάζεται να σηκώσει και πάλι την Ελληνική σημαία ανεβαίνοντας στο ψηλότερο βάθρο των αγώνων.

Δείτε φωτό που εξασφάλισε το kranosgr από το τελικό στάδιο της προπόνησης του Ίλαρχου Γιώργου Μαργαρίτη.

Πηγή: kranosgr.blogspot.gr