Δωρεά σχολικών ειδών απ’ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου

Δωρεά σχολικών ειδών απ’ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου

Σε δωρεά σχολικών ειδών στα Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής των  Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Σουφλίου προχώρησε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου, όντας  καθημερινός αποδέκτης των πολλών προβλημάτων της τοπικής, και όχι μόνο, κοινότητάς μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, αποφασίσαμε, πάντα με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας, να προσφέρουμε  σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και Σουφλίου (32 Δημοτικά Σχολεία) 400 σχολικές τσάντες , κασετίνες  και τετράδια.

Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε ότι η κοινωνική δράση μας δεν σταματάει εδώ. Πάντα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους για τα δικαιώματα των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων και των παιδιών μας, επειδή αυτά είναι η ελπίδα μας , το παρόν και το μέλλον μας.

Και όπως είπε και ο  Mathew Jacobson «Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του, υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτό.»

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                      Βαφειάδου Ιωάννα

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*